Роторні стрічки для формування сприяють підтримці ідеальної форми печива та мінімізують втрати тіста, знижуючи ризик тріщин і затвердіння. Завдяки точно сплетеній структурі, вони забезпечують рівномірний розподіл і натяг по всій поверхні.
Роторні стрічки для формування сприяють підтримці ідеальної форми печива та мінімізують втрати тіста, знижуючи ризик тріщин і затвердіння. Завдяки точно сплетеній структурі, вони забезпечують рівномірний розподіл і натяг по всій поверхні.
Основні галузі промисловості
Хлібобулочні вироби (печиво)
Застосування
Стрічка ротор-штампу
Особливі характеристики
Ідеально для тонкого печива, хороше поглинання, відсутність сколів, рівномірна товщина стрічки, підходить для
ремінного шківу невеликого діаметра
Складові вироби/дизайн
Каркас стрічки Безшовні
Поверхня транспортерної сторони Тканина
Властивості транспортерної сторони Неадгезивний
Колір транспортерної сторони Кремовий
Кількість шарів тканини 1
Переплетення тягового шару Полотняне переплетення
Матеріал основи тягового шару Polyamide, Бавовна
Матеріал качка тягового шару Льон
Еластомер з просоченням Термопластичний поліуретан (TPU)
Поверхня з боку шківа Просочена тканина
Властивості з боку шківа Середньоадгезивний
Колір із боку шківа Кремовий
Технічні дані
Товщина 1.8 мм 0.07 дюйм
Маса стрічки/ременя (вага стрічки/ременя) 1.1 кг/м² 0.225 фунт/фут²
Радіус кромки (хв.) 2 мм 0.079 дюйм
Діаметр шківа (хв.) при зворотному вигині 25 мм 0.98 дюйм
Сила тяги для 1% розтягування (k1% після релаксації) одиницю ширини (стандарт Хабазит SOP3-013) 2.6 н/мм 15 фунт/дюйм
Максимальна сила тяги 67 н/мм 383 фунт/дюйм
Макс. допустима робоча температура (постійна) min. 10 100 °C min. 50 212 °F
Максимальна робоча температура (короткочасна) 120 °C 248 °F
Вид транспортування Горизонтальний