Основні галузі промисловості
Хлібобулочні вироби (печиво)
Застосування
Стрічка ротор-штампу
Особливі характеристики
Для жирного тіста, хороше поглинання, відсутність дефектів з’єднання, однакова товщина стрічки
Складові вироби/дизайн
Каркас стрічки Безшовні
Поверхня транспортерної сторони Тканина
Властивості транспортерної сторони Неадгезивний
Колір транспортерної сторони Кремовий
Кількість шарів тканини 1
Переплетення тягового шару Саржовий переплетення
Матеріал основи тягового шару Бавовна, Polyamide
Матеріал качка тягового шару Льон
Еластомер з просоченням Термопластичний поліуретан (TPU)
Поверхня з боку шківа Просочена тканина
Властивості з боку шківа Середньоадгезивний
Колір із боку шківа Кремовий
Характеристика виробу
Харчовий допуск, відповідає FDA Так
Харчовий допуск, відповідає EU Так
Технічні дані
Товщина 2.4 мм 0.09 дюйм
Маса стрічки/ременя (вага стрічки/ременя) 1.4 кг/м² 0.287 фунт/фут²
Радіус кромки (хв.) 2 мм 0.079 дюйм
Діаметр шківа (хв.) при зворотному вигині 25 мм 0.98 дюйм
Сила тяги для 1% розтягування (k1% після релаксації) одиницю ширини (стандарт Хабазит SOP3-013) 3.0 н/мм 17 фунт/дюйм
Максимальна сила тяги 74 н/мм 423 фунт/дюйм
Макс. допустима робоча температура (постійна) min. 10 100 °C min. 50 212 °F
Максимальна робоча температура (короткочасна) 120 °C 248 °F
Вид транспортування Горизонтальний