Головна
Каталог
Контакти
Більше
Транспортерна стрічка Habasit для харчової промисловості FAB-12E
Транспортерна стрічка Habasit для харчової промисловості FAB-12E

Характеристики

  • Тип конвейерной ленты по назначению
    Харчова

Основні галузі промисловості: випічка, хлібобулочні вироби, шоколад і кондитерські вироби, продукти-півфабрикати, заморожені харчові продукти, макарони, печиво, піца, пакування харчових продуктів, консервовані готові страви.

Сфери застосування: високотехнологічна конвеєрна стрічка для харчової продукції, стрічка для пакування, транспортувальна стрічка.

Особливі характеристики: висока зносостійкість, збереження форми та розмірів.

Матеріали та характеристики:

  • Матеріал робочої сторони: термопластичний поліуретан (TPU)
  • Поверхня робочої сторони: глянцева
  • Властивість робочої сторони: адгезивна
  • Колір робочої поверхні: білий
  • Тяговий шар (матеріал): поліестер (PET)
  • Кількість шарів тканини: 2
  • Матеріал з боку шківа: поліестер (PET)
  • Поверхня з боку шківа: просочена тканина
  • Властивості з боку шківа: неадгезивна
  • Колір з боку шківа: світло-сірий

Додаткові характеристики:

  • Антистатичне оснащення: так
  • Бесклеєве з'єднання: так
  • Пожежна безпека: відповідає вимогам UL94HB (США); HB = горизонтальне горіння.
  • Харчовий допуск: відповідає стандартам FDA та ЄС

Фізичні параметри:

  • Товщина стрічки: 2,4 мм (0,09 дюйма)
  • Вага стрічки: 2,7 кг/м² (0,553 фунтів/кв. фут)
  • Сила на 1% розтягнення (статична, стандарт Хабазит SOP3-155 / EN ISO21181): 17 Н/мм (97 фунтів/дюйм)
  • Сила на 1% розтягнення після релаксації (стандарт Хабазит SOP3-013): 12 Н/мм (69 фунтів/дюйм)
  • Мінімальна робоча температура (постійна): -30 °C (-22 °F)
  • Максимальна робоча температура (постійна): 80 °C (176 °F)

Коефіцієнти тертя:

  • Зі сталевим шківом: 0,15
  • З обрезиненим валом: 0,35
  • З поверхнею з декапованої сталі: 0,20
  • З поверхнею з фенолформальдегідної смоли: 0,25
  • З нержавіючою сталлю: 0,15

Ширина безшовної виробничої стрічки: 4000 мм (157,48 дюйма).

Залишити заявку