Основні галузі промисловості: виробництво хлібобулочних виробів (печиво), хліб, шоколад та кондитерські вироби, рибна продукція, продукція з м’яса птиці, м'ясо, овочі.
Застосування: стрічки для систем охолодження продуктів, технологічні та транспортерні стрічки для харчової продукції, контрольні та вимірювальні стрічки, пакувальні стрічки, стрічки для транспортування, вагові стрічки.
Особливі характеристики: Простота очищення.
- Матеріал транспортерної сторони: Термопластичний поліуретан (TPU).
- Поверхня транспортерної сторони: Матова.
- Властивості транспортерної сторони: Середній рівень адгезії.
- Колір транспортерної сторони: Білий.
- Матеріал тягового шару: Поліестер (PET).
- Кількість шарів тканини: 1.
- Матеріал зі сторони шківа: Поліестер (PET).
- Поверхня зі сторони шківа: Просочена тканина.
- Властивості зі сторони шківа: Неадгезивна.
- Колір зі сторони шківа: Білий.
- Антистатичне оснащення: Так.
- Безклейовий шов: Так.
- Пожежна стійкість: Не підтримує горіння, відсутні спеціальні властивості проти займання.
- Харчовий допуск: Відповідає вимогам FDA, EU.
- Товщина: 1,00 мм (0,04 дюйма).
- Маса стрічки/ременя: 1,1 кг/м² (0,225 фунта/фут²).
- Сила тяги для 1% розтягування (k1% статично) на одиницю ширини: 3,5 Н/мм (20 фунтів/дюйм) відповідно до стандарту Хабазіт SOP3-155 / EN ISO21181.
- Сила тяги для 1% розтягування (k1% після релаксації) на одиницю ширини: 2,5 Н/мм (14 фунтів/дюйм) відповідно до стандарту Хабазіт SOP3-013.
- Мінімальна робоча температура (постійна): -30 °C (-22 °F).
- Максимальна робоча температура (постійна): 90 °C (194 °F).
- Коефіцієнт тертя між стороною шківа та сталевим шківом: 0,15.
- Коефіцієнт тертя між стороною шківа та гумовим валом: 0,35.
- Коефіцієнт тертя між стороною шківа та столом із декапірованої сталі: 0,20.
- Коефіцієнт тертя між стороною шківа та столом з фенолформальдегідної смоли: 0,20.
- Коефіцієнт тертя між стороною шківа та столом з нержавіючої сталі: 0,15.
- Максимальна виробнича ширина безшовної стрічки: 3200 мм (125,98 дюйма).