Основні галузі промисловості: випічка, хлібобулочні вироби (печиво, хліб), шоколад і кондитерські вироби, продукти-напівфабрикати, пакування харчових продуктів.
Призначення: накопичувальна стрічка, стрічка-розділювач, технологічна/транспортерна стрічка для харчової промисловості, пакувальна стрічка, транспортуюча стрічка.
Особливі характеристики: не липка, поздовжня гнучкість, оборотна сторона з низьким коефіцієнтом тертя, не викликає ефекту переривчастого переміщення.
Матеріал транспортерної поверхні: поліестер (PET)
Поверхня транспортерної сторони: просочена тканина
Властивості транспортерної сторони: неадгезивна
Колір транспортерної сторони: білий
Тяговий шар (матеріал): поліестер (PET)
Кількість шарів тканини: 2
Матеріал зі сторони шківа: поліестер (PET)
Поверхня зі сторони шківа: просочена тканина
Властивості зі сторони шківа: неадгезивна
Колір зі сторони шківа: білий
Антистатичне оснащення: так
Безклеєве з’єднання: так
Вогнестійкість: не підтримує горіння, не має спеціальних властивостей для захисту від займання
Допуск для харчових продуктів за стандартами FDA: так
Допуск для харчових продуктів за стандартами ЄС: так
Товщина: 0,90 мм (0,04 дюйма)
Маса стрічки/ременя: 0,90 кг/м² (0,184 фунта/фут²)
Сила тяги при 1% розтягуванні (k1% статичний) на одиницю ширини: 6,5 Н/мм (37 фунтів/дюйм)
Сила тяги при 1% розтягуванні (k1% після релаксації) на одиницю ширини: 4,4 Н/мм (25 фунтів/дюйм)
Мінімальна робоча температура (постійна): -30 °C (-22 °F)
Максимальна робоча температура (постійна): 80 °C (176 °F)
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та сталевим шківом: 0,15
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та обрезиненим валом: 0,35
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та поверхнею з декапованої сталі: 0,20
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та поверхнею з фенолформальдегідної смоли: 0,25
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та поверхнею з нержавіючої сталі: 0,15
Стандартна ширина безшовної стрічки: 4000 мм (157,48 дюйма)