Основні галузі промисловості: хлібопекарська продукція (печиво), хлібобулочні вироби (хліб) Застосування: стрічка для роботи з тістом, технологічна/транспортерна стрічка для харчових продуктів Матеріал поверхні транспортерної сторони: Поліамід (PA) Поверхня транспортерної сторони: Тканина Властивості транспортерної поверхні: Неадгезивна Колір транспортерної поверхні: Світло-сірий Тяговий шар (матеріал): Поліамід (PA) Кількість шарів тканини: 3 Матеріал з боку шківа: Поліамід (PA) Поверхня з боку шківа: Тканина Властивості поверхні з боку шківа: Неадгезивна Колір з боку шківа: Світло-сірий Антистатичне обладнання: Ні Безклейовий шов: Ні Не підтримує горіння: Не має спеціальних властивостей проти займання Харчова відповідність, відповідає FDA: Так Харчова відповідність, відповідає ЄС: Так Товщина: 1,05 мм (0,04 дюйма) Маса стрічки/ременя: 0,90 кг/м² (0,184 фунт/фут²) Сила натягу для 1% розтягнення (k1% статично) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-155 / EN ISO21181): 3,4 Н/мм (19 фунт/дюйм) Сила натягу для 1% розтягнення (k1% після релаксації) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-013): 1,8 Н/мм (10 фунт/дюйм) Мінімально допустима робоча температура (постійна): -20 °C (-4 °F) Максимально допустима робоча температура (постійна): 100 °C (212 °F) Коефіцієнт тертя між стороною шківа і сталевим шківом: 0,15 Коефіцієнт тертя між стороною шківа і обрезиненим валом: 0,35 Коефіцієнт тертя між стороною шківа і поверхнею з декапованої сталі: 0,20 Коефіцієнт тертя між стороною шківа і поверхнею з фенолформальдегідної смоли: 0,25 Коефіцієнт тертя між стороною шківа і поверхнею з нержавіючої сталі: 0,15 Максимальна виробнича ширина безшовної стрічки: 2400 мм (94,49 дюйма)