Головна
Каталог
Контакти
Більше
Модульна стрічка Habasit для виробництва м'яса та морепродуктів
Модульна стрічка Habasit для виробництва м'яса та морепродуктів

Пластикові модульні стрічки HabasitLINK, призначені для харчової промисловості, виробляються з матеріалів, безпечних для контакту з харчовими продуктами, і повністю відповідають суворим вимогам галузі.

Характеристики

  • Тип конвейерной ленты по назначению
    загального призначення
  • Тип конвейерной ленты
    Модульна
  • Багато модульних пластикових стрічок Habasit спеціально спроєктовані для використання у сфері переробки білкових продуктів, включаючи свіжі та заморожені порції м’яса, птиці, риби, морепродуктів і їх похідних.
  • Під час обробки та пакування м’ясної та рибної продукції основними вимогами є дотримання високих гігієнічних стандартів, зручність відділення продукції від стрічки та її довговічність. Використання матеріалів, які мають сертифікацію FDA та дозволені для прямого контакту з харчовими продуктами, у поєднанні з продуманою конструкцією модулів, забезпечує якісне миття, збільшення терміну зберігання свіжих продуктів і високу якість заморожених виробів.
  • Привід стрічки через зірочки виключає ризик прослизання або бічного зміщення стрічки, що часто стає причиною її пошкоджень і зупинки роботи конвеєра.
  • Складна конструкція деяких конвеєрів і стрічок може ускладнювати процес очищення. Зокрема, у традиційних пластикових модульних стрічках проблемними зонами є кути, пази та шарніри, які створюють сприятливе середовище для накопичення органічних залишків і розвитку бактерій. Це підвищує ризик перехресного зараження харчової продукції.
  • Для вирішення цієї проблеми компанія Habasit розробила інноваційну конструкцію з динамічно відкритими шарнірами, що забезпечує більшу відкритість стрижнів.Коли ряди пасів взаємодіють із зірочками, осьове обертання відкриває різні частини стрижня для доступу мийних засобів, сприяючи ефективному видаленню органічних залишків. У результаті очищується вся поверхня стрижня, забезпечуючи найвищий рівень гігієни.

Залишити заявку