Основні галузі промисловості: хлібобулочні вироби, печиво.
Призначення: технологічна/транспортерна стрічка для харчової промисловості.
Особливі характеристики: не липка, хімічно стійка, з оборотного боку має низький коефіцієнт тертя.
Матеріал транспортерної поверхні: поліестер (PET)
Поверхня транспортерної сторони: просочена тканина
Властивості транспортерної поверхні: неадгезивна
Колір транспортерної поверхні: білий
Тяговий шар (матеріал): поліестер (PET)
Кількість шарів тканини: 2
Матеріал зі сторони шківа: поліестер (PET)
Поверхня зі сторони шківа: просочена тканина
Властивості зі сторони шківа: неадгезивна
Колір зі сторони шківа: білий
Антистатичне оснащення: відсутнє
Безклеєве з’єднання: так
Вогнестійкість: не підтримує горіння, не має спеціальних протипожежних властивостей
Допуск для харчових продуктів за стандартами FDA: так
Допуск для харчових продуктів за стандартами ЄС: так
Товщина: 1,7 мм (0,07 дюйма)
Маса стрічки/ременя: 1,4 кг/м² (0,287 фунта/фут²)
Сила тяги при 1% розтягуванні (k1% статичний) на одиницю ширини: 5,0 Н/мм (29 фунтів/дюйм)
Сила тяги при 1% розтягуванні (k1% після релаксації) на одиницю ширини: 3,8 Н/мм (22 фунта/дюйм)
Мінімальна робоча температура (постійна): -30 °C (-22 °F)
Максимальна робоча температура (постійна): 100 °C (212 °F)
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та сталевим шківом: 0,15
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та обрезиненим валом: 0,35
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та столом з декапованої сталі: 0,20
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та столом з фенолформальдегідної смоли: 0,20
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та столом з нержавіючої сталі: 0,20
Стандартна ширина безшовної стрічки: 2200 мм (86,61 дюйма)
За запитом доступна інша ширина безшовної стрічки: 1550 мм (61 дюйм)