Основні галузі промисловості: хлібобулочні вироби, шоколад і кондитерські вироби, напівфабрикати, печиво, пакування харчових продуктів.
Призначення: накопичувальна стрічка, розділювальна стрічка, транспортерна стрічка для харчової продукції, пакувальна стрічка, транспортуюча стрічка.
Особливі характеристики: не липка, поздовжня гнучкість, зворотна сторона з низьким коефіцієнтом тертя, відсутність ефекту переривчастого руху.
Матеріал транспортерної поверхні: поліестер (PET)
Поверхня транспортерної сторони: просочена тканина
Властивості транспортерної поверхні: неадгезивна
Колір транспортерної поверхні: білий
Тяговий шар (матеріал): поліестер (PET)
Кількість шарів тканини: 2
Матеріал зі сторони шківа: поліестер (PET)
Поверхня зі сторони шківа: просочена тканина
Властивості зі сторони шківа: неадгезивна
Колір зі сторони шківа: білий
Антистатичне оснащення: так
Безклеєве з’єднання: так
Вогнестійкість: не підтримує горіння, не має спеціальних протипожежних властивостей
Допуск для харчових продуктів за стандартами FDA: так
Допуск для харчових продуктів за стандартами ЄС: так
Товщина: 1,10 мм (0,04 дюйма)
Маса стрічки/ременя: 1,0 кг/м² (0,205 фунта/фут²)
Сила тяги при 1% розтягуванні (k1% статичний) на одиницю ширини: 7,0 Н/мм (40 фунтів/дюйм)
Сила тяги при 1% розтягуванні (k1% після релаксації) на одиницю ширини: 5,0 Н/мм (29 фунтів/дюйм)
Мінімальна робоча температура (постійна): -10 °C (14 °F)
Максимальна робоча температура (постійна): 90 °C (194 °F)
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та сталевим шківом: 0,10
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та обрезиненим валом: 0,35
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та поверхнею з декапованої сталі: 0,15
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та столом з фенолформальдегідної смоли: 0,15
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та поверхнею з нержавіючої сталі: 0,15
Стандартна ширина безшовної стрічки: 4000 мм (157,48 дюйма)