Основні галузі промисловості: хлібобулочні вироби, печиво.
Призначення: стрічка для роботи з тістом, транспортерна стрічка для харчових продуктів.
Особливі характеристики: не липка, стійка до високих температур, гідролізостійка.
Матеріал транспортерної поверхні: тканина з поліаміду (PA) та бавовни (CO)
Поверхня транспортерної сторони: тканина
Властивості транспортерної поверхні: неадгезивна
Колір транспортерної поверхні: білий
Тяговий шар (матеріал): тканина з поліаміду (PA) та бавовни (CO)
Кількість шарів тканини: 2
Матеріал зі сторони шківа: тканина з поліаміду (PA) та бавовни (CO)
Поверхня зі сторони шківа: тканина
Властивості зі сторони шківа: неадгезивна
Колір зі сторони шківа: білий
Антистатичне оснащення: відсутнє
Безклеєве з’єднання: так
Вогнестійкість: не підтримує горіння, не має спеціальних протипожежних властивостей
Допуск для харчових продуктів за стандартами FDA: так
Допуск для харчових продуктів за стандартами ЄС: так
Товщина: 1,30 мм (0,05 дюйма)
Маса стрічки/ременя: 1,0 кг/м² (0,205 фунта/фут²)
Сила тяги при 1% розтягуванні (k1% статичний) на одиницю ширини: 4,0 Н/мм (23 фунти/дюйм)
Сила тяги при 1% розтягуванні (k1% після релаксації) на одиницю ширини: 1,5 Н/мм (9 фунтів/дюйм)
Мінімальна робоча температура (постійна): -30 °C (-22 °F)
Максимальна робоча температура (постійна): 110 °C (230 °F)
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та сталевим шківом: 0,15
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та обрезиненим валом: 0,35
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та поверхнею з декапованої сталі: 0,20
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та столом з фенолформальдегідної смоли: 0,20
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та поверхнею з нержавіючої сталі: 0,20
Стандартна ширина безшовної стрічки: 2400 мм (94,49 дюйма)