Головна
Каталог
Контакти
Більше
Транспортерна cтрічка Habasit для харчової промисловості FNT-5MRWH-P1
Транспортерна cтрічка Habasit для харчової промисловості FNT-5MRWH-P1

Характеристики

  • Тип конвейерной ленты по назначению
    Харчова

Основні галузі промисловості: хлібобулочні вироби, печиво.

Призначення: стрічка для роботи з тістом, транспортерна стрічка для харчових продуктів.

Особливі характеристики: не липка, стійка до високих температур, гідролізостійка.

Матеріал транспортерної поверхні: тканина з поліаміду (PA) та бавовни (CO)
Поверхня транспортерної сторони: тканина
Властивості транспортерної поверхні: неадгезивна
Колір транспортерної поверхні: білий

Тяговий шар (матеріал): тканина з поліаміду (PA) та бавовни (CO)
Кількість шарів тканини: 2

Матеріал зі сторони шківа: тканина з поліаміду (PA) та бавовни (CO)
Поверхня зі сторони шківа: тканина
Властивості зі сторони шківа: неадгезивна
Колір зі сторони шківа: білий

Антистатичне оснащення: відсутнє
Безклеєве з’єднання: так
Вогнестійкість: не підтримує горіння, не має спеціальних протипожежних властивостей

Допуск для харчових продуктів за стандартами FDA: так
Допуск для харчових продуктів за стандартами ЄС: так

Товщина: 1,30 мм (0,05 дюйма)
Маса стрічки/ременя: 1,0 кг/м² (0,205 фунта/фут²)

Сила тяги при 1% розтягуванні (k1% статичний) на одиницю ширини: 4,0 Н/мм (23 фунти/дюйм)
Сила тяги при 1% розтягуванні (k1% після релаксації) на одиницю ширини: 1,5 Н/мм (9 фунтів/дюйм)

Мінімальна робоча температура (постійна): -30 °C (-22 °F)
Максимальна робоча температура (постійна): 110 °C (230 °F)

Коефіцієнт тертя між стороною шківа та сталевим шківом: 0,15
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та обрезиненим валом: 0,35
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та поверхнею з декапованої сталі: 0,20
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та столом з фенолформальдегідної смоли: 0,20
Коефіцієнт тертя між стороною шківа та поверхнею з нержавіючої сталі: 0,20

Стандартна ширина безшовної стрічки: 2400 мм (94,49 дюйма)

Залишити заявку