Основні галузі промисловості: випечені закуски, хлібобулочні вироби (печиво), хліб, шоколад та кондитерські вироби, печиво.
Сфери застосування: прискорювальна стрічка, похила стрічка, конвеєр під нахилом, пакувальна стрічка, транспортувальна стрічка.
Особливі характеристики: стійкість до зносу, постійний коефіцієнт тертя.
- Матеріал робочої сторони: термопластичний поліуретан (TPU).
Поверхня робочої сторони: глянцева.
Властивості робочої сторони: висока адгезія.
Колір робочої сторони: білий.
Тяговий шар (матеріал): поліестер (PET).
Кількість шарів тканини: 2.
Матеріал сторони шківа: поліестер (PET).
Поверхня сторони шківа: просочена тканина.
Властивості сторони шківа: неадгезивність.
Колір сторони шківа: сірий.
- Антистатичне оснащення: так.
Безшовне з'єднання: так.
Негорючий матеріал: не підтримує горіння.
Харчовий допуск за стандартами FDA: так.
Харчовий допуск за стандартами ЄС: так.
- Товщина стрічки: 1,3 мм (0,05 дюйма).
Вага стрічки: 1,5 кг/м² (0,307 фунт/фут²).
Сила тяги при розтягуванні на 1% (k1% статичний) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-155 / EN ISO21181): 5,0 Н/мм (29 фунтів/дюйм).
Сила тяги при розтягуванні на 1% після релаксації (k1%) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-013): 4,0 Н/мм (23 фунти/дюйм).
Мінімальна робоча температура (постійна): -30 °C (-22 °F).
Максимальна робоча температура (постійна): 80 °C (176 °F).
Коефіцієнт тертя між робочою стороною і сталевим шківом: 0,15.
Коефіцієнт тертя між робочою стороною і гумовим валом: 0,35.
Коефіцієнт тертя між робочою стороною і поверхнею з декапованої сталі: 0,20.
Коефіцієнт тертя між робочою стороною і фенолформальдегідною поверхнею: 0,25.
Коефіцієнт тертя між робочою стороною і нержавіючою сталлю: 0,15.
Максимальна виробнича ширина безшовної стрічки: 2000 мм (78,74 дюйма).
Додатково за запитом доступна безшовна ширина: 1500 мм (59 дюймів).