Основні галузі промисловості: хлібобулочні вироби (печиво), цукерки, шоколад/кондитерські вироби, заморожені продукти, м'ясо птиці, пакування харчових продуктів, консервовані готові страви, м'ясо.
Застосування: технологічний/транспортерний стрічковий конвеєр для харчових продуктів, похилий транспортер, вагова стрічка.
Особливі характеристики: постійний коефіцієнт тертя.
- Матеріал транспортерної сторони: Силікон (SI)
- Поверхня транспортерної сторони: Гладка
- Властивості транспортерної сторони: Дуже адгезивна
- Колір транспортерної сторони: Білий
Матеріал тягового шару: Поліестер (PET)
- Кількість шарів тканини: 2
- Матеріал сторони шківа: Поліестер (PET)
- Поверхня сторони шківа: Просочена тканина
- Властивості сторони шківа: Неадгезивна
- Колір сторони шківа: Білий
Додаткові характеристики:
- Антистатичне оснащення: Ні
- Бесклеєвий шов: Так
- Не підтримує горіння: Не має спеціальних властивостей до займання
- Харчова відповідність: відповідає FDA
Технічні характеристики:
- Товщина: 1.00 мм (0.04 дюйма)
- Маса стрічки/ременя: 1.1 кг/м² (0.225 фунта/фут²)
- Сила тяги для 1% розтягнення (k1% статично): 6.5 Н/мм (37 фунтів/дюйм)
- Сила тяги для 1% розтягнення (k1% після релаксації): 4.4 Н/мм (25 фунтів/дюйм)
- Мінімальна робоча температура: -30 °C (-22 °F)
- Максимальна робоча температура: 80 °C (176 °F)
Коефіцієнти тертя:
- Між стороною шківа та сталевим шківом: 0.10
- Між стороною шківа та гумовим валом: 0.35
- Між стороною шківа та столешницею з декапованої сталі: 0.15
- Між стороною шківа та столешницею з фенолформальдегідної смоли: 0.15
- Між стороною шківа та столешницею з нержавіючої сталі: 0.15
Виробнича ширина безшовної стрічки: 2000 мм (78.74 дюйма).