Основні галузі промисловості: хлібобулочні вироби (печиво), хлібобулочні вироби (хліб), печиво.
Сфера застосування: стрічка для тіста, технологічна/транспортерна стрічка для харчових продуктів.
Особливі характеристики: неклейка поверхня, висока стійкість до високих температур, стійкість до гідролізу.
Матеріали та конструкція:
- Матеріал транспортерної сторони: тканина з поліаміду (PA)/бавовни (CO)
- Поверхня транспортерної сторони: тканина
- Властивості транспортерної сторони: неадгезивна
- Колір транспортерної сторони: білий
- Тяговий шар (матеріал): тканина з поліаміду (PA)/бавовни (CO)
- Кількість шарів тканини: 2
Матеріал та характеристики шківної сторони:
- Матеріал шківної сторони: тканина з поліаміду (PA)/бавовни (CO)
- Поверхня шківної сторони: тканина
- Властивості шківної сторони: неадгезивна
- Колір шківної сторони: білий
Додаткові характеристики:
- Антистатичне оснащення: відсутнє
- Безклейовий шов: так
- Відсутність підтримки горіння: не має особливих протипожежних властивостей
- Харчовий допуск, відповідність стандартам FDA: так
- Харчовий допуск, відповідність стандартам ЄС: так
Технічні характеристики:
- Товщина: 1,30 мм (0,05 дюйма)
- Вага стрічки/ременя: 1,0 кг/м² (0,205 фунт/фут²)
- Сила тяги для 1% розтягнення (k1% статично) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-155 / EN ISO21181): 4,0 Н/мм (23 фунт/дюйм)
- Сила тяги для 1% розтягнення (k1% після релаксації) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-013): 1,5 Н/мм (9 фунт/дюйм)
- Мінімально допустима робоча температура (постійна): -30 °C (-22 °F)
- Максимально допустима робоча температура (постійна): 110 °C (230 °F)
Коефіцієнт тертя:
- Між стороною шківа і сталевим шківом: 0,15
- Між стороною шківа і гумованим валом: 0,35
- Між стороною шківа і столешницею з декапірованої сталі: 0,20
- Між стороною шківа і столешницею з фенолформальдегідної смоли: 0,20
- Між стороною шківа і столешницею з нержавіючої сталі: 0,20
Ширина виробничої безшовної стрічки: 2400 мм (94,49 дюйма).