Основні галузі промисловості: випічка, хлібобулочні вироби, шоколад і кондитерські вироби, продукти-півфабрикати, заморожені харчові продукти, макарони, печиво, піца, пакування харчових продуктів, консервовані готові страви.
Сфери застосування: високотехнологічна конвеєрна стрічка для харчової продукції, стрічка для пакування, транспортувальна стрічка.
Особливі характеристики: висока зносостійкість, збереження форми та розмірів.
Матеріали та характеристики:
- Матеріал робочої сторони: термопластичний поліуретан (TPU)
- Поверхня робочої сторони: глянцева
- Властивість робочої сторони: адгезивна
- Колір робочої поверхні: білий
- Тяговий шар (матеріал): поліестер (PET)
- Кількість шарів тканини: 2
- Матеріал з боку шківа: поліестер (PET)
- Поверхня з боку шківа: просочена тканина
- Властивості з боку шківа: неадгезивна
- Колір з боку шківа: світло-сірий
Додаткові характеристики:
- Антистатичне оснащення: так
- Бесклеєве з'єднання: так
- Пожежна безпека: відповідає вимогам UL94HB (США); HB = горизонтальне горіння.
- Харчовий допуск: відповідає стандартам FDA та ЄС
Фізичні параметри:
- Товщина стрічки: 2,4 мм (0,09 дюйма)
- Вага стрічки: 2,7 кг/м² (0,553 фунтів/кв. фут)
- Сила на 1% розтягнення (статична, стандарт Хабазит SOP3-155 / EN ISO21181): 17 Н/мм (97 фунтів/дюйм)
- Сила на 1% розтягнення після релаксації (стандарт Хабазит SOP3-013): 12 Н/мм (69 фунтів/дюйм)
- Мінімальна робоча температура (постійна): -30 °C (-22 °F)
- Максимальна робоча температура (постійна): 80 °C (176 °F)
Коефіцієнти тертя:
- Зі сталевим шківом: 0,15
- З обрезиненим валом: 0,35
- З поверхнею з декапованої сталі: 0,20
- З поверхнею з фенолформальдегідної смоли: 0,25
- З нержавіючою сталлю: 0,15
Ширина безшовної виробничої стрічки: 4000 мм (157,48 дюйма).