Основні галузі промисловості: випічка, хлібобулочні вироби, шоколад та кондитерські вироби, продукти-півфабрикати, заморожені продукти харчування, макарони, печиво, піца, пакування харчових продуктів, консервовані готові страви.
Сфери застосування: стрічка для охолоджувальних систем, технологічна або транспортерна стрічка для харчової промисловості, контрольна стрічка, вимірювальна стрічка, пакувальна стрічка, транспортувальна стрічка, стрічка для зважування продуктів.
Матеріали та властивості:
- Матеріал робочої поверхні: термопластичний поліуретан (TPU)
- Структура робочої поверхні: "перевернута піраміда"
- Властивість робочої поверхні: адгезивна
- Колір робочої поверхні: кобальтово-синій
- Тяговий шар (матеріал): поліестер (PET)
- Кількість шарів тканини: 2
- Матеріал з боку шківа: поліестер (PET)
- Поверхня з боку шківа: просочена тканина
- Властивість з боку шківа: неадгезивна
- Колір з боку шківа: світло-синій
Додаткові характеристики:
- Антистатичне оснащення: так
- Бесклеєвий шов: так
- Не підтримує горіння: не має особливих властивостей проти загоряння
- Підходить для харчової промисловості: відповідає стандартам FDA та ЄС
Основні фізичні параметри:
- Товщина: 1,7 мм (0,07 дюйма)
- Вага стрічки: 1,9 кг/м² (0,389 фунта/кв. фут)
- Сила на 1% розтягнення (статична, стандарт Хабазит SOP3-155 / EN ISO21181): 6,5 Н/мм (37 фунтів/дюйм)
- Сила на 1% розтягнення після релаксації (стандарт Хабазит SOP3-013): 4,6 Н/мм (26 фунтів/дюйм)
- Мінімальна робоча температура (постійна): -30 °C (-22 °F)
- Максимальна робоча температура (постійна): 90 °C (194 °F)
Коефіцієнти тертя:
- Зі сталевим шківом: 0,10
- З обрезиненим валом: 0,35
- З поверхнею з декапованої сталі: 0,15
- З фенолформальдегідною поверхнею: 0,15
- З поверхнею з нержавіючої сталі: 0,15
Ширина безшовної виробничої стрічки: 2000 мм (78,74 дюйма).
За запитом доступна інша ширина: 1500 мм (59 дюймів).