Основні галузі промисловості: хлібобулочні вироби (хліб), шоколад і кондитерські вироби, продукти-півфабрикати, заморожені продукти, макарони, печиво, пакування харчових продуктів, консервовані готові страви.
Області застосування: стрічка для системи охолодження продуктів, конвеєрна стрічка для харчової промисловості, контрольна стрічка, вимірювальна стрічка, стрічка для пакування, процесорна стрічка, транспортувальна стрічка, стрічка для зважування.
Особливі характеристики: легко очищується.
Матеріали та характеристики:
- Матеріал робочої сторони: термопластичний поліуретан (TPU)
- Поверхня робочої сторони: матова
- Властивість робочої поверхні: середня адгезія
- Колір робочої поверхні: білий
- Тяговий шар (матеріал): поліестер (PET)
- Кількість шарів тканини: 2
- Матеріал з боку шківа: поліестер (PET)
- Поверхня з боку шківа: просочена тканина
- Властивості з боку шківа: неадгезивна
- Колір з боку шківа: білий
Додаткові характеристики:
- Антистатичне оснащення: так
- Бесклеєвий шов: так
- Відсутність особливих антипожежних властивостей
- Відповідність харчовим стандартам: FDA та ЄС
Основні фізичні параметри:
- Товщина: 1,25 мм (0,05 дюйма)
- Вага стрічки: 1,4 кг/м² (0,287 фунтів/кв. фут)
- Сила тяги при 1% розтягуванні (статична, стандарт Хабазит SOP3-155 / EN ISO21181): 8,0 Н/мм (46 фунтів/дюйм)
- Сила тяги при 1% розтягуванні після релаксації (стандарт Хабазит SOP3-013): 6,0 Н/мм (34 фунтів/дюйм)
- Мінімальна робоча температура (постійна): -30 °C (-22 °F)
- Максимальна робоча температура (постійна): 100 °C (212 °F)
Коефіцієнти тертя:
- Зі сталевим шківом: 0,15
- З обрезиненим валом: 0,35
- З поверхнею з декапованої сталі: 0,20
- З поверхнею з фенолформальдегідної смоли: 0,15
- З поверхнею з нержавіючої сталі: 0,15
Ширина безшовної стрічки в виробництві: 4000 мм (157,48 дюйма).