Основні галузі промисловості: хлібобулочні вироби, випічка, шоколад і кондитерські вироби, напівфабрикати, заморожені продукти харчування, макарони, печиво, пакування харчових продуктів, консервовані готові страви.
Сфери застосування: стрічки для охолодження продуктів, спеціалізовані харчові конвеєрні стрічки, формувальні стрічки, контрольні стрічки, вимірювальні стрічки, пакувальні стрічки, транспортувальні стрічки, вагові стрічки.
Особливі властивості: легке очищення.
- Матеріал робочої поверхні стрічки: термопластичний поліуретан (TPU).
Поверхня транспортерної сторони: матова.
Характеристика робочої поверхні: середня адгезія.
Колір робочої поверхні: білий.
Матеріал тягового шару: поліестер (PET).
Кількість шарів тканини: 2.
Матеріал зі сторони шківа: поліестер (PET).
Поверхня зі сторони шківа: просочена тканина.
Властивість зі сторони шківа: неадгезивність.
Колір сторони шківа: білий.
Антистатичне оснащення: відсутнє.
Безшовне з'єднання: так.
Негорючий матеріал: не підтримує горіння.
Харчовий допуск згідно FDA: так.
Харчовий допуск згідно з нормами ЄС: так.
- Товщина: 1,5 мм (0,06 дюйма).
Вага стрічки: 1,7 кг/м² (0,348 фунт/фут²).
Сила тяги при розтягуванні на 1% (статичний k1%) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-155 / EN ISO21181): 9,0 Н/мм (51 фунт/дюйм).
Сила тяги при розтягуванні на 1% після релаксації (k1%) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-013): 6,5 Н/мм (37 фунт/дюйм).
Мінімальна робоча температура (постійна): -30 °C (-22 °F).
Максимальна робоча температура (постійна): 80 °C (176 °F).
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і сталевим шківом: 0,15.
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і гумовим валом: 0,35.
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і сталевою поверхнею, обробленою декапітацією: 0,20.
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і фенолформальдегідною поверхнею: 0,20.
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і нержавіючою сталлю: 0,15.
Максимальна ширина для безшовного виробництва стрічки: 4000 мм (157,48 дюйма).