Основні галузі промисловості: хлібобулочні вироби (хліб), заморожені харчові продукти, фрукти, м'ясо птиці, м'ясо, овочі.
Сфери застосування: похила стрічка, підвідна стрічка, високотехнологічна транспортерна стрічка для харчових продуктів, конвеєр під нахилом.
Особливі характеристики: висока зносостійкість, поверхня з високим коефіцієнтом зчеплення.
- Матеріал робочої поверхні: термопластичний поліуретан (TPU).
Поверхня робочої сторони: структура «ялинка».
Властивості робочої сторони: адгезивна.
Колір робочої сторони: білий.
Матеріал тягового шару: поліестер (PET).
Кількість шарів тканини: 2.
Матеріал сторони шківа: поліестер (PET).
Поверхня сторони шківа: просочена тканина.
Властивості сторони шківа: неадгезивність.
Колір сторони шківа: білий.
- Характеристика продукту:
- Антистатичне оснащення: так.
- Безклейове з'єднання: так.
- Негорючий матеріал: не підтримує горіння.
- Відповідність харчовим стандартам FDA: так.
- Відповідність харчовим стандартам ЄС: так.
- Товщина стрічки: 4,5 мм (0,18 дюйма).
Вага стрічки: 3,0 кг/м² (0,614 фунт/фут²).
Сила тяги при розтягуванні на 1% (k1% статичний) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-155 / EN ISO21181): 14 Н/мм (80 фунтів/дюйм).
Сила тяги при розтягуванні на 1% після релаксації (k1%) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-013): 8,0 Н/мм (46 фунтів/дюйм).
Мінімальна робоча температура (постійна): -30 °C (-22 °F).
Максимальна робоча температура (постійна): 80 °C (176 °F).
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і сталевим шківом: 0,15.
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і гумовим валом: 0,35.
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і поверхнею з декапованої сталі: 0,20.
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і фенолформальдегідною поверхнею: 0,25.
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і нержавіючою сталлю: 0,15.
Максимальна виробнича ширина безшовної стрічки: 1200 мм (47,24 дюйма).