Основні галузі промисловості: хлібобулочні вироби (хліб), випічка, заморожені продукти харчування, фрукти, м'ясо птиці, м'ясо, овочі.
Сфери застосування: похила стрічка, підвідна стрічка, високотехнологічна транспортерна стрічка для харчової промисловості, конвеєр на похилій площині.
Особливі характеристики: стійкість до зносу, поверхня з високим коефіцієнтом зчеплення.
- Матеріал робочої сторони: термопластичний поліуретан (TPU).
Поверхня робочої сторони: структура профілю у вигляді пилкоподібної форми.
Властивості робочої сторони: адгезивна.
Колір робочої сторони: білий.
Матеріал тягового шару: поліестер (PET).
Кількість шарів тканини: 2.
Матеріал сторони шківа: поліестер (PET).
Поверхня сторони шківа: просочена тканина.
Властивості сторони шківа: неадгезивна.
Колір сторони шківа: світло-сірий.
- Антистатичне оснащення: так.
Безшовне з'єднання: так.
Негорючий матеріал: не підтримує горіння.
Харчовий допуск за стандартами FDA: так.
Харчовий допуск за стандартами ЄС: так.
- Товщина стрічки: 2,2 мм (0,09 дюйма).
Вага стрічки: 2,1 кг/м² (0,430 фунта/фут²).
Сила тяги при розтягуванні на 1% (k1% статичний) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-155 / EN ISO21181): 9,0 Н/мм (51 фунт/дюйм).
Сила тяги при розтягуванні на 1% після релаксації (k1%) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-013): 6,5 Н/мм (37 фунтів/дюйм).
Мінімальна робоча температура (постійна): -30 °C (-22 °F).
Максимальна робоча температура (постійна): 90 °C (194 °F).
Коефіцієнт тертя між робочою стороною і сталевим шківом: 0,15.
Коефіцієнт тертя між робочою стороною і гумовим валом: 0,35.
Коефіцієнт тертя між робочою стороною і поверхнею з декапованої сталі: 0,20.
Коефіцієнт тертя між робочою стороною і поверхнею з фенолформальдегідної смоли: 0,20.
Коефіцієнт тертя між робочою стороною і нержавіючою сталлю: 0,20.
Максимальна виробнича ширина безшовної стрічки: 2000 мм (78,74 дюйма).
Додатково за запитом доступна інша безшовна ширина: 1500 мм (59 дюймів).