Основні галузі промисловості: випічка, хлібобулочні вироби, шоколад та кондитерські вироби, напівфабрикати, заморожені харчові продукти, макарони, печиво, піца, пакування харчових продуктів, консервовані готові страви.
Сфери застосування: похила стрічка, підвідна стрічка, технологічна/конвеєрна стрічка для харчової промисловості, похилий конвеєр.
Особливі характеристики: висока зносостійкість.
Матеріали та характеристики:
- Матеріал робочої поверхні: термопластичний поліуретан (TPU)
- Поверхня робочої сторони: структура "вафелька"
- Властивість робочої поверхні: адгезивна
- Колір робочої сторони: білий
- Тяговий шар (матеріал): поліестер (PET)
- Кількість шарів тканини: 2
- Матеріал з боку шківа: поліестер (PET)
- Поверхня з боку шківа: просочена тканина
- Властивості з боку шківа: неадгезивна
- Колір з боку шківа: світло-сірий
Додаткові параметри:
- Антистатичне оснащення: так
- Бесклеєвий шов: так
- Відсутність спеціальних антипожежних властивостей
- Відповідність стандартам для харчової промисловості: FDA та ЄС
Фізичні параметри:
- Товщина: 1,7 мм (0,06 дюйма)
- Вага стрічки: 1,8 кг/м² (0,358 фунта/кв. фут)
- Сила на 1% розтягнення (статична, стандарт Хабазит SOP3-155 / EN ISO21181): 6,0 Н/мм (34 фунти/дюйм)
- Сила на 1% розтягнення після релаксації (стандарт Хабазит SOP3-013): 4,4 Н/мм (25 фунтів/дюйм)
- Мінімальна робоча температура (постійна): -30 °C (-22 °F)
- Максимальна робоча температура (постійна): 80 °C (176 °F)
Коефіцієнти тертя:
- Зі сталевим шківом: 0,15
- З обрезиненим валом: 0,35
- З поверхнею з декапованої сталі: 0,20
- З фенолформальдегідною поверхнею: 0,25
- З нержавіючої сталі: 0,15
Ширина безшовної виробничої стрічки: 4000 мм (157,48 дюйма).