Основні галузі промисловості: виробництво хлібобулочних виробів (печиво, хліб), печиво.
Сфери застосування: високотехнологічна транспортерна стрічка для харчових продуктів, стрічка для пакування, транспортувальна стрічка.
Особливі характеристики: висока зносостійкість, антистатичність, неадгезивність, делікатне та надійне утримання, сумісність з ножовим переходом, стійкість до масел і жирів.
- Матеріал робочої поверхні: термопластичний поліуретан (TPU).
Поверхня робочої сторони: структура з перевернутими пірамідами.
Властивості робочої сторони: середня адгезія.
Колір робочої сторони: білий.
Тяговий шар (матеріал): поліестер (PET).
Кількість шарів тканини: 2.
Матеріал сторони шківа: поліестер (PET).
Поверхня сторони шківа: просочена тканина.
Властивості сторони шківа: неадгезивна.
Колір сторони шківа: білий.
Антистатичне оснащення: так.
Безшовне з'єднання: так.
Негорючий матеріал: не підтримує горіння.
Харчовий допуск за стандартами FDA: так.
Харчовий допуск за стандартами ЄС: так.
- Товщина стрічки: 1,7 мм (0,07 дюйма).
Вага стрічки: 1,6 кг/м² (0,328 фунт/фут²).
Сила тяги при розтягуванні на 1% (k1% статичний) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-155 / EN ISO21181): 7,5 Н/мм (43 фунти/дюйм).
Сила тяги при розтягуванні на 1% після релаксації (k1%) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-013): 5,5 Н/мм (31 фунт/дюйм).
Мінімальна робоча температура (постійна): -30 °C (-22 °F).
Максимальна робоча температура (постійна): 100 °C (212 °F).
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і сталевим шківом: 0,10.
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і гумовим валом: 0,35.
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і поверхнею з декапованої сталі: 0,15.
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і фенолформальдегідною поверхнею: 0,15.
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і нержавіючою сталлю: 0,15.
Максимальна виробнича ширина безшовної стрічки: 2000 мм (78,74 дюйма).