Основні галузі промисловості: випічка, хлібобулочні вироби (хліб, печиво), напівфабрикати, заморожені харчові продукти, макарони, шоколад / кондитерські вироби, пакування харчових продуктів, консервовані готові страви.
Сфера застосування: Стрічка для системи охолодження продуктів, технологічна/транспортерна стрічка для харчової промисловості, контрольна стрічка, вимірювальна стрічка, стрічка для пакування, вагова стрічка.
Особливі характеристики: Легко очищується.
- Матеріал транспортерної сторони: Термопластичний поліуретан (TPU).
- Поверхня транспортерної сторони: Матова.
- Властивості транспортерної сторони: Середній рівень адгезії.
- Колір транспортерної сторони: Білий.
- Тяговий шар (матеріал): Поліестер (PET).
- Кількість шарів тканини: 1.
- Матеріал сторони шківа: Поліестер (PET).
- Поверхня сторони шківа: Просочена тканина.
- Властивості сторони шківа: Неадгезивний.
- Колір сторони шківа: Білий.
- Антистатичне оснащення: Відсутнє.
- Безклейовий шов: Так.
- Не підтримує горіння: Не має спеціальних властивостей для запобігання займанню.
- Харчовий допуск, відповідність FDA: Так.
- Харчовий допуск, відповідність ЄС: Так.
- Товщина: 0,70 мм / 0,03 дюйма.
- Вага стрічки: 0,75 кг/м² / 0,154 фунта/фут².
- Сила тяги при 1% розтягненні (k1% статичний) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-155 / EN ISO21181): 4,8 Н/мм / 27 фунтів/дюйм.
- Сила тяги при 1% розтягненні (k1% після релаксації) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-013): 3,4 Н/мм / 19 фунтів/дюйм.
- Мінімальна робоча температура (постійна): -30 °C / -22 °F.
- Максимальна робоча температура (постійна): 80 °C / 176 °F.
- Коефіцієнт тертя між стороною шківа і сталевим шківом: 0,15.
- Коефіцієнт тертя між стороною шківа і гумовим валом: 0,35.
- Коефіцієнт тертя між стороною шківа і поверхнею з декапованої сталі: 0,20.
- Коефіцієнт тертя між стороною шківа і поверхнею з фенолформальдегідної смоли: 0,20.
- Коефіцієнт тертя між стороною шківа і поверхнею з нержавіючої сталі: 0,15.
- Максимальна виробнича ширина безшовної стрічки: 4000 мм / 157,48 дюйма.