Основні галузі промисловості: хлібобулочні вироби (печиво, хліб), шоколад і кондитерські вироби, напівфабрикати, заморожені продукти, макарони, пакування харчових продуктів, консервовані готові страви.
Сфери застосування: стрічка для охолоджувальної системи продуктів, підвідна стрічка, технологічна/транспортерна стрічка для харчової промисловості, вагова стрічка.
Особливі характеристики: поздовжня гнучкість.
- Матеріал транспортерної сторони: термопластичний поліуретан (TPU).
- Поверхня транспортерної сторони: матова.
- Властивості транспортерної сторони: адгезивна.
- Колір транспортерної сторони: білий.
- Тяговий шар (матеріал): поліестер (PET).
- Кількість шарів тканини: 1.Матеріал сторони шківа: поліестер (PET).
- Поверхня сторони шківа: просочена тканина.
- Властивості сторони шківа: неадгезивна.
- Колір сторони шківа: світло-сірий.
- Антистатичне оснащення: так.
- Безклейовий шов: так.
- Харчовий допуск: відповідає вимогам FDA та ЄС.
Технічні дані:
- Товщина: 0,70 мм / 0,03 дюйма.
- Маса стрічки: 0,70 кг/м² / 0,143 фунтів/фут².
- Сила тяги для 1% розтягнення (k1% статичний) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-155 / EN ISO21181): 3,2 Н/мм / 18 фунтів/дюйм.
- Сила тяги для 1% розтягнення (k1% після релаксації) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-013): 2,4 Н/мм / 14 фунтів/дюйм.
Робоча температура:
- Мінімальна робоча температура (постійна): -30 °C / -22 °F.
- Максимальна робоча температура (постійна): 80 °C / 176 °F.
Коефіцієнт тертя:
- Між стороною шківа та сталевим шківом: 0,15.
- Між стороною шківа та гумовим валом: 0,35.
- Між стороною шківа та поверхнею з декапованої сталі: 0,20.
- Між стороною шківа та поверхнею з фенолформальдегідної смоли: 0,25.
- Між стороною шківа та поверхнею з нержавіючої сталі: 0,15.
Максимальна виробнича ширина безшовної стрічки: 4000 мм / 157,48 дюйма.