Основні галузі промисловості: випічка, хлібобулочні вироби (печиво), хліб
Застосування: робота з випічкою перед поміщенням у піч, стрічка для тіста, стрічка для обробки тіста
Особливі характеристики: неклейка поверхня, підходить для ножового переходу, стійка до масел та жирів
- Матеріал транспортерної сторони: тканина з поліестеру (PET) та бавовни (CO)
Поверхня транспортерної сторони: тканина
Властивості транспортерної поверхні: неадгезивна
Колір транспортерної поверхні: бежевий
Тяговий шар (матеріал): тканина з поліестеру (PET) та бавовни (CO)
Кількість шарів тканини: 2
Матеріал з боку шківа: тканина з поліестеру (PET) та бавовни (CO)
Поверхня з боку шківа: тканина
Властивості поверхні з боку шківа: неадгезивна
Колір з боку шківа: бежевий
Антистатичне обладнання: немає
Безклейовий шов: так
Не підтримує горіння: не має особливих властивостей проти займання
Харчова відповідність, відповідає FDA: так
Товщина: 1,5 мм (0,06 дюйма)
Маса стрічки/ременя: 1,3 кг/м² (0,266 фунт/фут²)
Сила натягу для 1% розтягнення (k1% статично) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-155 / EN ISO21181): 4,0 Н/мм (23 фунт/дюйм)
Сила натягу для 1% розтягнення (k1% після релаксації) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-013): 2,8 Н/мм (16 фунт/дюйм)
Мінімально допустима робоча температура (постійна): -20 °C (-4 °F)
Максимально допустима робоча температура (постійна): 100 °C (212 °F)
Коефіцієнт тертя між стороною шківа і сталевим шківом: 0,15
Коефіцієнт тертя між стороною шківа і обрезиненим валом: 0,35
Коефіцієнт тертя між стороною шківа і поверхнею з декапованої сталі: 0,20
Коефіцієнт тертя між стороною шківа і поверхнею з фенолформальдегідної смоли: 0,20
Коефіцієнт тертя між стороною шківа і поверхнею з нержавіючої сталі: 0,20
Максимальна ширина безшовної стрічки: 2000 мм (78,74 дюйма)