Основні галузі промисловості: хлібобулочні вироби, випічка, шоколад і кондитерські вироби, напівфабрикати, заморожені продукти, макаронні вироби, печиво, упаковка харчових продуктів, консервовані готові страви.
Сфери застосування: накопичувальна стрічка, високотехнологічна транспортерна стрічка для харчової промисловості, пакувальна стрічка, транспортувальна стрічка, вагова стрічка.
Особливі характеристики: неадгезивність, хімічна стійкість.
- Матеріал робочої сторони: термопластичний поліуретан (TPU).
Поверхня робочої сторони: матова.
Властивості робочої сторони: неадгезивна.
Колір робочої сторони: кобальтовий синій.
Тяговий шар (матеріал): поліестер (PET).
Кількість шарів тканини: 2.
Матеріал сторони шківа: поліестер (PET).
Поверхня сторони шківа: просочена тканина.
Властивості сторони шківа: неадгезивність.
Колір сторони шківа: блакитний.
- Антистатичне оснащення: так.
Безшовне з'єднання: так.
Негорючий матеріал: не підтримує горіння.
Відповідність харчовим стандартам FDA: так.
Відповідність харчовим стандартам ЄС: так.
- Товщина стрічки: 1,3 мм (0,05 дюйма).
Вага стрічки: 1,6 кг/м² (0,328 фунта/фут²).
Сила тяги при розтягуванні на 1% (k1% статичний) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-155 / EN ISO21181): 6,5 Н/мм (37 фунтів/дюйм).
Сила тяги при розтягуванні на 1% після релаксації (k1%) на одиницю ширини (стандарт Habasit SOP3-013): 4,6 Н/мм (26 фунтів/дюйм).
Мінімальна робоча температура (постійна): -15 °C (5 °F).
Максимальна робоча температура (постійна): 80 °C (176 °F).
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і сталевим шківом: 0,10.
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і гумовим валом: 0,35.
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і поверхнею з декапованої сталі: 0,15.
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і фенолформальдегідною поверхнею: 0,15.
Коефіцієнт тертя між робочою поверхнею і нержавіючою сталлю: 0,15.
Максимальна виробнича ширина безшовної стрічки: 4000 мм (157,48 дюйма).