Основні галузі промисловості: шоколад / кондитерські вироби
Застосування: охолодження шоколаду, тиснення, стрічка для лінії глазурування (покриття)
Особливі характеристики: зносостійкість, не липкість, придатність для ножового переходу
Матеріал транспортерної сторони
- Термопластичний поліуретан (TPU)
- Поверхня транспортерної сторони: Індивідуальне тиснення
- Властивості транспортерної сторони: Середня адгезія
- Колір транспортерної сторони: Білий
Матеріал тягового шару
- Поліестер (PET)
- Кількість шарів тканини: 1
Матеріал сторони шківа
- Поліестер (PET)
- Поверхня сторони шківа: Пропитана тканина
- Властивості сторони шківа: Неадгезивна
- Колір сторони шківа: Білий
Антистатичні властивості
Тип з'єднання
Стійкість до горіння
- Відсутні особливі властивості щодо горючості
Пищовий допуск
Розміри і вага
- Товщина: 0,80 мм (0,03 дюйма)
- Вага стрічки: 0,70 кг/м² (0,143 фунта/кв. фут)
Міцність на розтягнення при 1% подовження
- За стандартом Habasit SOP3-155 / EN ISO21181: 4,6 Н/мм (26 фунтів/дюйм)
- Після релаксації, за стандартом Habasit SOP3-013: 3,4 Н/мм (19 фунтів/дюйм)
Робоча температура
- Мінімальна допустима температура: -30 °C (-22 °F)
- Максимальна допустима температура: 80 °C (176 °F)
Коефіцієнти тертя
- Між стороною шківа і сталевим шківом: 0,10
- Між стороною шківа і обрезиненим валом: 0,35
- Між стороною шківа і столешницею з декапованої сталі: 0,20
- Між стороною шківа і столешницею з фенолформальдегідної смоли: 0,20
- Між стороною шківа і столешницею з нержавіючої сталі: 0,20
Максимальна виробнича ширина безшовної стрічки